неділю, травня 31

Поклонська пообіцяла засудити координаторів кримського Євромайдану


Так званий слідчий комітет Російської Федерації в Криму встановив імена людей, які збирали у Криму прихильників Євромайдану для відправки до Києва. 

Всіх цих людей «прокурор» Криму пообіцяла притягнути до суду та покарати. Про це повідомляє «прокурор» Криму Наталія Поклонська, новину передає «Преса України».
 «Слідство встановило імена і прізвища всіх командирів, які збирали у Криму прихильників так званого «євромайдану» для відправки до Києва. Також вони координували всі дії «мирних демонстрантів», - зазначає «прокурорша». Разом із тим Поклонська зауважує, що імена всіх цих людей поки розголошуватися не будуть в інтересах слідства. За її словами, у Слідчого комітету велика доказова база їх вини.

«Серед командирів майдану є як кримчани, так і мешканці України. Всі вони віддавали незаконні накази атакувати з ланцюгами, палицями і коктейлями «Молотова» співробітників «Беркута», - наголошує «прокурор». Також повідомляється, що справу відправлять у суд, як тільки будуть зібрані всі докази.
 «Люди, про яких йде мова, поки ще не затримано, але покарання для них буде невідворотним – всі вони незабаром опиняться на лаві підсудних», - наголошує Поклонська. 




Джерело: http://uapress.info/uk/