неділю, травня 31

Нас змушують ритися в смітниках: Сімферопольці зібралися маршем на Москву через свавілля окупантів


Переділ власності у Криму призводить до знищення дрібних бізнесменів, що вже давно звикли заробляти на кусень хліба самостійно, всупереч всім негараздам.

Наразі нові господарі життя на півострові добралися до торгівців ринку. Понад 600 працівників сімферопольського ринку, які можуть опинитися на вулиці через так звану”націоналізацію” окупаційної влади, готові йти маршем на Москву для того, щоб відстоювати там свої права, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Крим. Реалії.

Як повідомляє видання, ця “націоналізація” обернулася справжнісіньким рейдерством, черговим об’єктом якого став сімферопольський ринок. Продавці не хочуть залишати свої робочі місця, кажуть, що не дадуть окупантам знести свої магазини. “Що я буду робити – взагалі не знаю. Це єдина можливість заробити гроші. 
 У нас тут глухий кут. Нас змушують ритися в смітниках. Така ось нова влада, яку ми вибирали”, – поскаржилася власниця павільйону на ринку. Люди зібралися відстоювати свої права в Криму законними методами, якщо цей крок не спрацює, то підуть з пікетами до Москви. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/