неділю, травня 31

У Мережі з'явилося фото надсекретного китайського безпілотника (ФОТО)



«Божественний орел» завдовжки 18 метрів вважається одним із найбільших безпілотних літаків, які були коли-небуть створені в Китаї.

Він може виявити приховані літаки та кораблі на великих відстанях. Новину повідомляє Mail Online. Передає «Преса України». Зображення найбільшого безпілотника Китаю дає змогу ознайомитись з новими можливостями «прихованого» полювання.


Названий «Божественна Орел», безпілотний висотний літак, що може виявити приховані літаки на великій відстані за допомогою радару. PopSci зазначає, що зображення з’явилося для реалізації першої китайської оборонної Білої книги, яка спонукає до поліпшення експедиційних можливостей для військових. Не так багато нових деталей стало відомо, але з прототипу, що на фотографії можна побачити один двигун, літак з подвійним «тілом» та з двома вертикальними хвостами, які діють як стабілізатори. Він також має два куполи супутникового зв'язку, повністю вертикальні хвости і відкритий двигун споживання.

Ймовірний розмах крил буде 50 м в ширину. Робота безпілотника з можливістю вичислення прихованих літаків і кораблів допоможе перехопити тихі атаки противника. Він може також виявити не тільки анти-корабель, але й ракетні вантажівки на землі. Розвиток ще одного з амбітних безпілотних літальних апаратів Китаю, що називається «Темний Меч», залишається засекреченим. Він був представлений ще у 2006 році на авіа шоу, але з тих пір зник з поля зору громадськості. Як зазначається, «Божественний Орел» зробив свій політ ще в лютому, але це перший раз, коли його зображення з'явилися в Інтернеті.







Джерело: http://uapress.info/uk/