середу, червня 3

Нечувано: Пєсков звинуватив Україну в атаці росіян на Мар’їнку


Кремль запевнив, що надзвичайно стурбований сьогоднішнім загостренням військового протистояння, але це – наслідок провокацій української сторони. 

У Кремлі висловили точку зору, що загострення ситуації в зоні збройного конфлікту на Донбасі спровокували українські військовослужбовці. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
 “У Москві дуже уважно спостерігають і відчувають крайню стурбованість у зв’язку з діями з боку Збройних сил України, які, наскільки ми можемо судити, багато в чому провокують ситуацію”, – сказав Пєсков.

Він божиться, що в Москві “глибоко стурбовані” у зв’язку з обстрілами населених пунктів та загибеллю людей, особливо дітей на Донбасі. “І тому ми зараз уважно спостерігаємо за тим, як розвивається ситуація, і залежно від розвитку, природно, буде формулюватися позиція”, – сказав прес-секретар Путіна. Пєсков підкреслив, що Кремль очікує “безумовного виконання Мінських домовленостей”. Про те, що російська влада спровокувала і всебічно підтримує збройний конфлікт на території України, у Путіна традиційно змовчали. 




Джерело: http://patrioty.org.ua/