середу, червня 3

Глава «ДНР» Захарченко видав указ про відведення своїх військ від Мар'їнки? (ФОТО)



У соціальних мережах масово поширюється фотоскан сьогоднішнього «указу» глави терористичної «донецької народної республіки» Олександра Захарченка, який наказав своїм підрозділам через великі втрати в живій силі і техніці негайно відійти від населеного пункту Мар'їнка, що розташований біля Донецька, і зайняти оборону. 

Про таку новину повідомляє «Преса України». В цьому «указі», достовірність якого, відразу зазначимо, поки «офіційно» від керівництва «днр» не підтверджена, «республіканській гвардії днр» дається наказ відійти від населеного пункту Мар'їнка і негайно зайняти оборонні позиції. «У зв'язку з великими втратами особового складу та техніки Військ республіканської гвардії Донецької Народної Республіки під час сьогоднішніх бойових дій під Мар’їнкой ПОСТАНОВЛЯЮ: 1. Відвести особовий склад і військову техніку від ліній зіткнення і зайняти оборонні позиції. 2. Цей Указ набирає чинності з моменту після його підписання», - йдеться в указі лідера донецьких бандитів Захарченка.


Нагадаємо читачам «Преси України», що одну із найдосвідченіших в «днр» диверсійно-штурмову розвідувальну групу «Рязань», яка діяла на території «донецької народної республіки», сьогодні в ході боїв біля населеного пункту Мар'їнка було повністю знищена Збройними силами України. Інформацію про знищення ДШРГ «Рязань», що складається з російських найманців-терористів, також підтверджують в різних групах соціальних мереж, які симпатизують терористам «днр».
 Ось, наприклад, одне з таких повідомлень від одного із затятих прихильників «днр». «Братішки! Пом'янемо!!!! Сьогодні зрадницьки була оточена і знищена ДШРГ «Рязань» в районі Мар'їнки. Хлопці напоролися на засідку, яка їх чекала, двухсотих багато, двох поранених братішек укропи взяли в полон, є інфа, що міг бути злив, так як їх там чекали. Хто відповість????? Пом'янемо героїв.....», - повідомляє у соцмережі якийсь «Дамір Алчевськ». 




Джерело: http://uapress.info/uk/