суботу, липня 4

Росіяни в паніці від здачі Широкиного і хочуть віддати Україні більше території – Бригинець



Радіоперехоплення розмов російських найманців свідчить про їхнє спантеличення і паніку внаслідок відходу з українського селища Широкине, що неподалік Маріуполя. 


Одні вимагають повномасштабного наступу на позиції української армії, інші ж говорять про те, що утримання деяких населених пунктів (Саханки й Докучаєвська) не має сенсу, тож звідти також потрібно відступати. Про це у соцмережі повідомив радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець, передає новину «Преса України». «Одне з задоволень перебування на передовій - це можливість слухати радіоперемовини путінських бойовиків. Головна тема: усе пропало, нас здають... Це про Широкіно.
 Змушений відступ путінців з Широкіного (а вони опинилися там в оперативній пастці) призвів до паніки в рядах окупантів. Одні з них вимагають йти на Донецьк і добиватися наступу. Інші називають ще ряд населених пунктів, які треба повертати Україні, бо утримання їх піррова перемога - приміром, Саханка і Докучаєвськ», - написав Бригинець. Він також розповів, що все частіше радіоперехоплення фіксують нетверезий стан російських терористів, які співають про омріяне повернення в РФ.


«Серед пісень, які співають в ефірі п'яні росіяни, продовжує домінувати «а я в росію, домой хочу, я так давно не відел маму...» При тому вочевидь п'яних голосів стало більше. Чому? Не знаю( Можливо, святкують річницю скасування нами одностороннього припинення вогню і початок звільнення Донбасу - першими, нагадаю, на початку липня 2014 звільнили Артемівськ, Краматорськ, Слов'янськ та інші дуже відомі тепер міста Донбасу», - додав радник Стеця. 
 Як відомо, нині усі російсько-терористичні збройні формування вийшли з села Широкиного та зайняли позиції на схід від населеного пункту - у районі населених пунктів Саханка та Безіменне. Нині РФ і Україна домовляються про демілітаризацію Широкиного. Очікується, що найближчим часом СММ ОБСЄ та Спільний центр встановлять у цьому містечку постійний спостережний пост. 





Джерело: http://uapress.info/uk/