суботу, липня 4

Радіоперемовини терористів: “А я в Россию, домой хочу, я так давно не видел маму…”


Блогер задоволений тим, що зараз бойовики перебувають у стані розпачу та відчаю. Бойовики у Широкиному. Одне з задоволень перебування на передовій – це можливість слухати радіоперемовини путінських бойовиків. Головна тема: усе пропало, нас здають…
 Це про Широкине. Змушений відступ путінців з Широкиного (а вони опинилися там у оперативній пастці) призвів до паніки в рядах окупантів. Деякі з них вимагають йти на Донецьк і добиватися наступу. Інші називають ще ряд населених пунктів, які треба повертати Україні, бо утримання їх піррова перемога – приміром, Саханка і Докучаєвськ.

Серед пісень, які співають в ефірі п’яні росіяни, продовжує домінувати ‘а я в росію, домой хочу, я так давно не відел маму…’ При тому вочевидь п’яних голосів стало більше. Чому? Не знаю. Можливо, святкують річницю скасування нами одностороннього припинення вогню і початок звільнення Донбасу – першими, нагадаю, на початку липня 2014 звільнили Артемівськ, Краматорськ, Слов’янськ та інші дуже відомі тепер міста Донбасу.




 Джерело: http://patrioty.org.ua/