вівторок, серпня 11

Оце так: Міліціонери з батальйону “Миротворець” пограбували жителя Донбасу, – прокуратура


Зловмисники викрали у мешканця Донеччини авто, документи, гроші та телефон. У Дзержинську під Донецьком двоє міліціонерів батальйону “Миротворець” затримано за підозрою в скоєнні викрадення автомобіля. 
 “Встановлено, що 22.07.2015 в селищі Олександро-Шультине Костянтинівського району Донецької особи у камуфляжній військовій формі, застосувавши насильство і погрожуючи автоматичним вогнепальною зброєю, заволоділи автомобілем місцевого жителя, а також документами на транспортний засіб, його мобільним телефоном та грошима у розмірі 900 гривень “, – повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.


10 серпня слідчими прокуратури Донецької області спільно з МВС України проведено обшук за місцем дислокації батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Миротворець” в місті Дзержинську Донецької області, під час якого вилучено викрадений автомобіль, документи, телефон потерпілого, а також автоматичну стрілецьку зброю, яка застосовувалася для вчинення злочину. За підозрою у скоєнні вказаного злочину затримано заступника командира роти і міліціонер роти батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Миротворець”. Міліціонерам загрожує до 12 років позбавлення волі. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/