четвер, вересня 10

В мережу виклали найскандальніший фільм Амстердамського фестивалю “Система Путіна» (повна версія)

«Система Путіна» – документальний фільм культового французького режисера Жан-Мішеля Карре та журналіста Джилла Емері.  Цей фільм був найскандальнішим на Амстердамському фестивалі документалістики, був удостоєний багатьох премій.
 У ньому йдеться про Володимира Путіна і його прихід до влади в Росії. Документальний 88-хвилинний фільм – результат зустрічі більше ста осіб протягом 3 років.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ukrworld.org. 29 листопада фільм «Система Путіна» вийшов на французькі телеекрани на каналі France 2. Творці фільму пояснюють, що у них було 200 годин матеріалу – 200 годин інтерв’ю з різними людьми, у тому числі і зі шкільними друзями Путіна.
 Але їм довелося відмовитися від цих епізодів, щоб розповісти не про людину, а про систему. Творці фільму хотіли взяти інтерв’ю і у самого Путіна, але ні президент, ні люди з його оточення не погодилися зустрітися зі знімальною групою. Фільм «Система Путіна» був показаний на багатьох телеканалах по всьому світу і був проданий більш ніж в 35 країнах.







Джерело: http://patrioty.org.ua/