пʼятницю, жовтня 2

Російський найманець: У «ДНР» і «ЛНР» відбувається «повзуча українізація»

Російський найманець Олександр Жучковський стурбований «повзучою українізацією ДНР і ЛНР». Про це він написав на своїй сторінці Вконтакте.



«Ще одним мінусом «перемир’я» є те, що на територію ДНР і ЛНР повертається багато українців з числа чиновників, співробітників силових структур, прокурорських працівників.

Причому не просто повертаються в свої будинки, а займають довоєнні кабінети і посади. Поки в основному поводяться акуратно, але в окремих випадках вже починають «качати права», проговорюватися що «тут Україна» і т.д., як наприклад у тій історії в ЛНР — «На якій підставі ви стріляли в бік української армії?»

Ще одна тривожна ознака — повертається криміналітет і починає повертати втрачені в ході війни позиції, на це скаржаться, наприклад, в Донецьку, Єнакієвому, Алчевську (тут після вбивства Мозгового порядок сильно похитнувся). У ДНР продовжують також повертатися обласні чиновники з числа «ахметовських», це сильно дратує тих, хто вбачає в цьому «повзучу українізацію» регіону», — зазначає Жучковський.




Джерело: http://ukr-online.com/