неділю, жовтня 4

Політичній розправі – бути: Кемерон пообіцяв “жорстку розмову” Путіну

Військове втручання Росії в Сирії лише погіршує ситуацію і спрямоване на підтримку президента Башара Асада, а не на боротьбу з ІДІЛ.

Відтак, світ має негайно реагувати на виклики та загрози, які провокує військове втручання РФ. Про це заявив  прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон в інтерв’ю The Sunday Telegraph, передають Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

“Абсолютно ясно, що Росія не робить різниці між ІДІЛ і легітимними опозиційними групами і, як результат, підтримує м’ясника Асада, і допомагає йому, погіршуючи ситуацію”, – сказав Кемерон. Політик пообіцяв “жорстку розмову” президенту РФ Володимиру Путіну, якщо той не припине розшатувати і без того нестабільну ситуацію у Сирії. “Мені абсолютно ясно, що це одна з найбільших загроз, на які ми повинні реагувати, і це означає необхідність багато зробити в плані внутрішньої безпеки. Але це також означає, що нам потрібні військова техніка і ресурси для покращення нашого спецназу і зокрема в питанні розвідувальних літаків”, – сказав він. Кемерон заявив, що Великобританія придбає 20 нових безпілотних літальних апаратів британських військових для дистанційної ліквідації бойовиків “Ісламської держави” в Сирії і Іраку.





Джерело: http://patrioty.org.ua/