понеділок, грудня 14

Депутат передбачив нові авантюри Путіна в Криму

Народний депутат України Мустафа Джемілєв передбачив, яку дурницю зробить російський президент Володимир Путін в окупованому Криму.



Про це він заявив під час свого інтерв'ю, відповідаючи на питання про те, чи перетворить РФ Крим у свій військовий плацдарм, новину передає "Преса України".



Він зазначив, що російське керівництво зробило величезну помилку, коли взагалі захопило півострів, і виключати нових дурниць від Кремля вже не можна. Джемілєв заявив, що якщо РФ зробить подібну авантюру, то країна опиниться у ще більшій ізоляції.

"Росія – це така країна, якій наплювати на те, що відбувається з її жителями, для неї головне – показати імперський апломб. Ці люди ніколи не думали про своїх рядових громадян. Пропаганда у них використовується для внутрішнього вживання", - сказав Джемілєв.

Але найбільшою дурістю російського керівництва було те, що вони розірвали відносини з Туреччиною, яка постачала продукти харчування в окупований півострів і інші регіони РФ.

Путін звичайно підняв свій рейтинг на тлі авантюри з Туреччиною, але інший світ просто сміється над ним.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок сепаратистів Криму Сергій Аксьонов заявив, що півострів переведений на воєнний стан.



Джерело: http://uapress.info/uk