понеділок, грудня 14

Бойовик із Росії «засвітив» численні втрати його групи на сході України (ФОТО)

Бойовик із республіки Калмикія, що в Російській Федерації, який воював проти українських військових на Донбасі в коментарях на своїй сторінці в соціальній мережі написав, скільки російських найманців з його групи вижило в ході військових дій на сході України.



Новину передає «Преса України», посилаючись на ЗМІ.



24-річний терорист Роман Соколов, який зазначив, як рідне місто Еліста, столиця республіки Калмикія, повідомив, що в його групі на Донбасі воювало ще 17 бойовиків, які уродженці даного російського регіону.


Загалом, у його групі був 31 кремлівський найманець, з яких вижило лише четверо.


У коментарях під фото загиблого командира групи, позивний «Бай», Соколов зазначив, що найбільших втрат вони зазнали в Дебальцеве, що в Донецькій області.


Згідно фото які показав терорист, він був учасником військових протистоянь в Луганську, Перевальську, Горлівці та Дебальцеве.


Крім того він написав, що наразі перебуває вдома, однак має намір повернутись в Україну 28 грудня.



Нагадаємо, 4 грудня, близько 100 бойовиків здійснили дві атаки на українських бійців в районі населеного пункту Майорськ. Сили АТО дали гідну вогневу відсіч противнику, який змушений був відступити, забираючи убитих і поранених. Фактично половина бойовиків була знешкоджена в цьому бою.



Джерело: http://uapress.info/uk/