неділю, грудня 13

Далекобійники нагадали Путіну хто є єдиним джерелом влади в Росії (ВІДЕО)

Далекобійники, які протестують проти введення плати за проїзд на дорогах відправили відеозвернення президенту Росії Володимиру Путіну. Вони нагадали, що єдиним джерелом влади у  країні є народ.



«Ми прочитали текст Конституції. Третя стаття говорить, що єдиним джерелом влади в Російській Федерації є її багатонаціональний народ. Проте по факту це не так.



З 11 листопада страйкує більша частина вантажоперевізників. Згідно з соціологічними опитуваннями більше 70 відсотків підтримують нашу страйк. Однак наші вимоги по «Платону» так і не скасовані. Значить, плата за дороги важливіше, ніж люди країни», – сказали далекобійники.

Також, водії висловили ідею провести референдум, щодо скасування системи збору платежів за проїзд автомобілів понад 12 тонн по федеральних дорогах. Вони готові прийняти будь-яке рішення народного волевиявлення.

Нагадаємо, протест далекобійників почався після введення владою РФ системи збору плати за проїзд по федеральних трасах для машин масою понад 12 тонн «Платон». Згідно з планами влади, додаткові побори з великовантажних автомобілів повинні компенсувати шкоду, яку вони наносять шляхам під час руху.





Раніше, протестуючі водії великовантажних автомобілів, незважаючи на активну протидію влади, змогли частково блокувати рух на МКАД.




Джерело: http://uapress.info/uk/