середу, грудня 23

При спробі наступу з Комінтернового військові відправлять бойовиків назад у пекло – журналіст

Українські військові контролюють ситуацію в селі Комінтерновому, яке напередодні захопили бойовики «ДНР». У разі наступу бійці готові дати потужну відповідь сепаратистам, вважає журналіст Денис П’ятигорець. 

Він зазначає, що перехід населеного пункту під контроль незаконних збройних формувань не має великого стратегічного значення.


Про це журналіст написав у соцмережі, передає новину «Преса України».



«У Комінтернове зайшли сепари. Хтось став кричати зрада. А хтось не розуміє в чому трагедія – Комінтернове це село в сірій зоні. Там 2 вулиці 3 хати. Хлопці кажуть, що стежать за їх двіжем і в разі спроби розвитку наступу відправлять їх назад у пекло», - розповів П’ятигорець.

Україна сподівається на мирне вирішення ситуації з захопленням бойовиками так званої «ДНР» селища Комінтернове у Донецькій області. Штаб АТО не має наміру піддаватися на провокацію і силою звільняти населений пункт.

Підрозділ незаконних збройних формувань (чисельністю до посиленої роти) увійшов у Комінтернове, яке знаходиться в «сірій» зоні. За даними сил АТО, у бойовиків є бронетехніка, можливо, до 5 танків і 5 БТР та інше озброєння, яке заборонено мінськими домовленостями.



ЗСУ переведені в режим повної бойової готовності на маріупольському напрямку. Нагадаємо, населений пункт Комінтерново знаходиться за 24 км від Маріуполя.

Джерело: http://uapress.info/uk/