неділю, грудня 13

У «ЛНР» показали перше відео з місця загибелі Дрьомова (ВІДЕО)

У мережі 13 грудня з'явилося перше відео з місця, де був підірваний автомобіль голови луганських козаків Павла Дрьомова.



У «ЛНР» показали кадри з місця загибелі, у результаті підриву службового автомобіля, лідера луганських козаків Павла Дрьомова.


Службовий автомобіль Ленд Ровер підірвали в районі міста Ірміно (Теплогірськ) на ділянці траси «Первомайськ-Стаханов» на території, контрольованій бойовиками «ЛНР».

Павло Дремов їхав на власне весілля з мешканкою Петербурга.

Вибухівка була закладена всередині автомобіля. В результаті вибуху загинув Павло Дремов та водій службового автомобіля Пінчук Леонід Володимирович.



Нагадаємо, що в «ЛНР» ведеться оперативне розслідування спланованого вбивства лідера луганських козаків Павла Дрьомова. У місцевій «міліції» вже знають, хто винен в інциденті та навіть називають мотив вбивства. А ось донбаські журналісти та прихильники «ополчення», які вивчили ситуацію зсередини, призводять зовсім інші причини розправи над одним з лідерів бойовиків.



Лідер ГІ «Права справа» Дмитро Снєгірьов озвучив ім’я замовника вбивства лідера казаків так званої «ЛНР», отамана Павла Дрьомова. Про це він написав у соціальній мережі.





Джерело: http://uapress.info/uk/