неділю, грудня 13

У Путіна в запасі мало часу - Forbes

Новий президент США буде вимушений приймати Москву серйозно і починати розбирати комплексну стратегію поведінки Путіна.



Відповідну заяву зробив оглядач Forbes Джеймс Карафано, новину повідомляє «Преса України».



«Тоді у Путіна з'являться великі проблеми. Хоча його панування над російською державою може ще зберігатися якийсь час, його здатність створювати проблеми на світовій арені різко скоротиться», - розповів журналіст.

Він дотримується думки, що нова стратегія США повинна з’ясувати причину, з якої Путін створює проблеми, адже саме це шкодить усій Європі.

Джеймс Карафано запоропонував власний план, до складу якого входить три частини.

«Слід почати з активної енергетичної політики США на принципах вільного ринку. Її слід поєднувати з серйозними зусиллями з протидії «м'якій силі» Росії, протистоячи її всюдисущій пропаганді та викриваючи її корупційні прийоми, які дестабілізують інші регіони та країни.


І, звичайно, США необхідно продемонструвати рішучість захищати трансатлантичне співтовариство - це включає в себе все: від активізації наших програм ядерної модернізації та протиракетної оборони до відновлення присутності військ США в Європі», - розповів свою ідею Карафано.

Нагадуємо, що наразі у Російській Федерації відбуваються події, які, на перший погляд, не мають нічого спільного, але загалом вони свідчать про підготовку до війни.



Джерело: http://uapress.info/uk/