ЦІКАВІ ФАКТИ

пʼятницю, січня 15

Скрепи мають сидіти в РФ: Німеччина відмовилася видавати візу міністру Путіна

У російському міністерстві не забули "застерегти" німецьку сторону, що подібні кроки "не приносять користі самій Німеччині".



Міністерство закордонних справ Німеччини відмовило у візі міністру сільського господарства Росії Олександру Ткачову.Про це повідомляє Интерфакс, зазначають Патріоти України.



"Росія збиралася взяти участь у всесвітній продовольчій та аграрній виставці "Зелений тиждень - 2016", але у зв'язку з тим, що МЗС ФРН відмовився видати дозвіл на прибуття в Берлін міністра Олександра Ткачова, включеного в санкційні списки ЄС, це автоматично зробило неможливим участь у форумі російської делегації, особливо з урахуванням того, що на полях виставки заплановано міжнародні багатосторонні заходи міністерського рівня, включаючи глобальний аграрний форум і зустріч міністрів сільського господарства широкого складу", - повідомили в міністерстві.



Представники міністерства також констатували, що подібні кроки "не приносять користі не тільки двосторонньому співробітництву, а й аграрному сектору самої Німеччини".



Джерело: http://patrioty.org.ua/