середу, квітня 6

Бойовики застосували міномети та ствольну артилерію при обстрілі Авдіївки


Сьогодні, 6 квітня, російсько-терористичні війська зменшили майже втричі обстріли Збройних сил України. Найбільшу активність бойовики проявляли на Донецькому напрямку, де використовували міномети різноманітних калібрів та артилерію.


Сообщает: http://uapress.info/uk/


Проросійські бойовики продовжують порушувати умови перемир’я. Впродовж дня терористи 15 разів відкривали вогонь по позиціям сил АТО, які здійснювались в основному на Донецькому напрямку. Зокрема? Авдіївку обстріляли із мінометів різноманітного калібру одночасно із ствольною артилерією. Всього ж в районі промислової зони з різної зброї бойовики стріляли 6 разів.

Також, обстріли із мінометів велись по українських позиціях біля Невельського. Із стрілецької зброї бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районах Шахти Бутівка, Луганського, Невельського та Опитного. 

На Маріупольському напрямку російські найманці застосували міномети проти українських воїнів в Красногорівці і Широкіно, а Мар’їнку обстрілювали снайпери терористів.

Нагадаємо, неспокійною була ніч для українських бійців, які захищають позиції ЗСУ в районі Горлівки. Під покровом темряви бойовики десятки разів відкривали по них вогонь. Відповідь від сил АТО не забарилась, в результаті чого на боці бойовиків спалахнула пожежа. Крім того, снайпер-американець, що воює на стороні України, ліквідував ДРГ противника в зеленці.