четвер, травня 12

Ляшко погрожує «протерти очі сліпому НАБУ»

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко прийшов під стіни НАБУ, аби запитати в директора бюро Артема Ситника про хід розслідувань стосовно офшорів команди Петра Порошенка. Нардеп заявив, що продовжить блокувати трибуни, поки відповідні органи не почнуть боротися із корупціонерами.
Новину передає «Преса України». Сообщает http://www.akcent.info/

Ляшко заявив, що НАБУ зобов’язане розслідувати корупційні схеми вищих органів влади, а не «бігали за кишеньковими злодіями у підворотнях».

«Нічого нам розказувати, що НАБУ не може розслідувати дії президента Порошенка. Для чого ми його тоді створювали? Хто може розслідувати дії найвищої посадової особи, якщо вони, наприклад, містять ознаки злочинів? Коли генпрокуратура каже, що не може, НАБУ каже, що не може, так що в нас там священні корови, яких ніхто не може притягнути до відповідальності?», – запитав Ляшко.

Додав нардеп і те, що в цьому році на діяльність Національного антикорупційного бюро було виділено півмільярда гривень. Тому, зі слів Ляшка, якщо НАБУ не бачить порушень з боку нелегальної діяльності Порошенка і його команди, «радикали» розкриють їм очі.

«У нас сліпий ТРАСТ, сліпе НАБУ, і усі в нас сліпі, розумієте? Ніхто не бачить: під носом народу мільярди крадуть, і ніхто не бачить – всі сліпі. То ми їм всім очі протремо і заставимо працювати… Ми їм дамо дій. Будемо їх ганяти як сидорових кіз. Ми не дамо їм дрімати і не дамо грабувати країну», – пообіцяв Олег Ляшко.

Разом із цим політик нагадав, що блокуватиме трибуну і далі, поки не буде створено слідчу комісію Ради по розслідуванню корупції вищих посадовців країни.

Нагадаємо, днями голландські ЗМІ оприлюднили інформацію про третю офшорну компанію Петра Порошенка. У розслідуванні ідеться про те, що фабрику «Рошен» український президент продав фактично для самого себе.