суботу, серпня 13

Безсмертний пояснив чого хоче домогтись Кремль


Безсмертний пояснив чого хоче домогтись Кремль

Доволі нетривіальну версію про можливі мотиви загострення україно-російського конфлікту висловив український політик і дипломат, колишній представник України в Мінській тристоронній групі Роман Безсмертний, - про це інформує replyua.net, послуговуючись матеріалами порталу «РБК-Україна». Повідомляє http://replyua.net/

Так, за словами Безсмертного, Кремль, може ставити перед собою набагато більш просту мету ніж зняття санкцій чи формування нового світового порядку. Можливо, йдеться всього лиш про видачу Росії так званих «перевіряючих» - росіян, яких надіслано для «аудиту» коштів, виданих РФ для утримання злочинних угруповань Л/ДНР. За інформацією політика, останніми місяцями очільники так званих Л/ДНР розікрали більш як двадцять мільярдів рублів. А коли приїжджають такі собі «аудитори», вони або зникають, або з’являються на українських блок-постах. Одна з таких історій - про колишнього афганця Тімоковського, який приїхав перевірити ситуацію зі зниклими дев’ятьма мільярдами в Дебальцево – його знайшли біля українського блок-посту в Маріуполі.

«Цей випадок, замах на Плотницького – яскраві приклади внутрішньої боротьби на окупованих територіях, а також ілюстрація того, що Кремлю стає все важче втримувати ситуацію на Донбасі та в Криму», - вважає Безсмертний.