ЦІКАВІ ФАКТИ

четвер, серпня 11

Тримаймо удар: “Кремлівський карлик обламає свої гнилі зуби об Україну”, – Ярош схвалив оперативні дії керівництва держави і вказав на загрозливий напрямок

За словами народного депутата України Дмитра Яроша, Росії не вдасться перемогти Україну.
Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України. Повідомляє http://zvistka24.in.ua/

Нардеп зазначив, що наявні сили української протиповітряної оборони розгорнуті і знаходяться в повній бойовій готовності. “У разі задіяння авіації ворог отримає величезні втрати”, – написав він.

Ярош також підтримав рішення президента України Петра Порошенка про приведення в посилену бойову готовність українських військ поблизу адміністративного кордону з Кримом і по всій лінії зіткнення на Донбасі. Він також порадив не забувати про “північний напрямок”: Харківську область, а також десантонебезпечні – Миколаївську та Одеську області.

“Віра в перемогу над агресором, максимальна мобілізація всіх ресурсів держави: духовних, людських, матеріально-технічних; повна підтримка і сприяння Збройним силам України та іншим державним силовим структурам; в разі необхідності – розгортання підпілля і партизанського руху; асиметрична війна (звернення до нетрадиційних методів ведення війни. – ред) – це ті чинники, які не дадуть ворогу запанувати на нашій землі. Кремлівський карлик обламає свої гнилі зуби об Україну”, – зазначив Ярош.

“Нарешті, ліричне для Путіна від українських добровольців: дірку від бублика ти отримаєш, а не Україну!”, – резюмував він.

Як відомо, сьогодні, 11 серпня, Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з АРК і по всій лінії зіткнення на Донбасі. Таке рішення він прийняв після того, як ФСБ РФ заявила про запобігання терактам в Криму, нібито підготовлених українською розвідкою.