вівторок, серпня 30

Українські військові знищили важливу «шишку» на Донбасі - волонтер

Силам АТО на Світлодарській дузі вдалося нанести вдалий удар у відповідь на обстріли бойовиків. В результаті останні зазнали втрат, серед яких був ліквідований «важливий військовий».



Новину повідомив волонтер Юрій Мисягін, передає «Преса України».

Мисягін розповів про те, як за останню добу відзначився 1-й батальйон 54-ої бригади ЗСУ, який захищає позиції українських військ на Світлодарській дузі. За його словами, військові втомилися від постійних хаотичних обстрілів з того боку, зібрали детальну інформацію про позиції супротивника і завдали точного удару.

«В результаті точним попаданням знищений серйозний і важливий військовий. Хто він, місцевий або гість з-за перебрику публічної інформації поки нема. На військовій нараді так і сказали:

- Вітаємо, Ви точним попаданням знищили серйозного важняка і розбили їх позиції. Сепари в шоці і ще серйозніше намагаються зміцнювати свої поліції», - розповів волонтер.

За його словами, дана інформація вже підтверджена силами радіорозвідки ЗСУ. Відповідні дані були спрямовані «наверх» - в штаб АТО.

Нагадаємо, якщо Україна ґрунтовно підготується до можливого вторгнення військ Російської Федерації, то Кремль не піде на такий крок, вважає журналіст Мирослав Гай.