понеділок, серпня 22

ТЕРМІНОВО: Восени Україну очікує новий майдан

Із початком нового політичного сезону в Україні значно активізується опозиція, яка розгойдуватиме внутрішню ситуацію в країні новими майданами, у томи числі – тарифним, добиваючись дострокових виборів.


Підвищення комунальних тарифів на тлі складної соціально-економічної ситуації створює сприятливі умови для активізації дій опозиції та її тиску на владу. Повідомляє http://www.unn24.com.ua/ Очевидно, що опозиція спробує організувати та очолити вуличний протест. На думку політолога Віталія Кулика, людей спробують підняти на протест не лише в Києві, але й в інших регіонах України.



“Спробують опозиційні сили вивести людей на вулицю. Пов’язано це буде із черговим підняттям тарифів. Профспілки вже заявили про готовність брати участь в акціях протесту, починаючи із вересня, причому, не лише в Києві, але і в регіонах.

Тому нас очікує доволі спекотна осінь. Хто кого переграє – не берусь зараз казати, оскільки достатні ресурси є і у влади, і в опозиції. Певні висновки про те, хто кого переграє, можна буде зробити наприкінці вересня – на початку жовтня”, – повідомив політолог Віталій Кулик для видання “Радіо свобода”.