вівторок, серпня 30

А чи був тато? – Відомий футболіст відмовився від своїх дітей

Вчора з’явилася інформація, що Андрій Аршавін вперше за два з половиною роки побачився з дітьми – синами Артемом і Арсенієм і дочкою Яною.
Громадськість з полегшенням видихнула: нарешті-то горе-батько встав на шлях виправлення і почав приділяти спадкоємцям хоч трохи уваги, повідомляє Корупція.Спорт. Повідомляє http://www.rezonans.pp.ua/

Цю новину пресі повідомив адвокат спортсмена, проте виявилося, що представник Андрія збрехав. Адвокат колишньої цивільної дружини футболіста Юлії Барановської заявив, що телеведуча особисто розповіла йому, що Аршавін з дітьми не зустрічався і навіть не виявляв бажання побачити їх.

«На жаль, інформація, повідомлена адвокатом Волошиним, не відповідає дійсності. На жаль, я повинен констатувати, що адвокат пана Аршавіна вводить в оману представників ЗМІ. Я зв’язався зі своєю Заступницею, і пані Барановська мені підтвердила, що з січня 2014-го року пан Аршавін жодного разу не бачився зі своїми дітьми, і не робив жодних спроб налагодити з ними спілкування, хоча ніяких перешкод з боку Юлії не робилося » , – заявив Андрій Тиндик в інтерв’ю StarHit.
Джерело