середу, вересня 7

Одіозну екс-«регіоналку» Олену Бондаренко хочуть посадити на 15 років за антиукраїнські заяви з приводу загибелі відомого співака


Одіозну екс-«регіоналку» хочуть посадити на 15 років за антиукраїнські заяви. Заява екс-народного депутата України Олени Бондаренко антиукраїнського характеру з приводу загибелі Василя Сліпака, розміщена у відкритому доступі на її станиці в Facebook, є кримінальним злочином, за який передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років Сообщает www.depo.ua

Пише surmasite.wordpress.com


 Як передає Depo.ua, про це заявив голова правління «Міжнародної Ліги захисту прав громадян», правозахисник Едуард Багіров в коментарі сайту «Обозреватель».

«Бондаренко повинна сидіти в тюрмі, їсти баланду для науки іншим так званим політикам, які дозволяють собі в умовах інформаційної війни здійснювати таку зраду інтересів народу України», — емоційно заявив він.   Багіров вважає, що таким постом Бондаренко  підіграє ворогам і «намагається отримати благословення господарів Кремля на те, щоб вона могла перебувати в Росії, отримувати допомогу і підтримку режиму Путіна».

При цьому правозахисник нагадав, що Олена Бондаренко «не є простим вчителем, лікарем або підприємцем», в минулому вона займала високі посади в державі і мала доступ до державної таємниці. Тому,  вважає Багіров, її  місце — у в’язниці, «бажано довічно».

«Щоб іншим не кортіло використати соціальні мережі для того щоб лити бруд на Україну, на патріотів, на наше право захищати нашу батьківщину», — не стримував емоцій правозахисник.

Нагадаємо, 2 липня Олена Бондаренко, коментуючи численні дописи із співчуттям з приводу загибелі бійця «Правого сектору» Василя Сліпака, заявила про те, що спів у опері не може слугувати виправданням вбивцям.

«За оперними співаками, художниками і письменниками, вбитими на фронті. Вони туди їдуть вбивати. Чи не співати, не малювати і не писати. Вони ходять зі зброєю. Вони з нього стріляють в людей. І це їх вибір. Свідомий. Вони вибрали смерть. Бо на війні або ти вбиваєш, або вбивають тебе», — написала вона.  А тому спроба «виправдання вбивств» родом занять, віком, кольором шкіри, сексуальною орієнтацією тощо – є лише «банальною дискримінацією»,  цинічно прокоментувала Бондаренко.