середу, вересня 7

СРОЧНАЯ НОВОСТЬ!!! Через провал Мінська-2 Сайдік вирішив екстрено летіти у Москву (ВІДЕО)


Представник ОБСЄ у Мінську Мартін Сайдік занепокоєний фактичним провалом Мінська-2. Аби почути пропозиції Росії Сайдік завтра, 8 вересня, екстрено вилітає у Москву. Сообщает http://uapress.info/uk/
Поки мова йде про переговори міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим і повноважним представником РФ в Тристоронньої контактної групи Борисом Гризловим.

Новину передає «Преса України».

Спеціальний представник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Мартін Сайдік хоче з’ясувати думку Москви щодо перспектив роботи «мінської» групи.

«Хотілося б почути перспективи з російської сторони про те, як вона бачить майбутнє нашої роботи і майбутнє моєї власної роботи. Треба сказати, що це буде перший мій візит в Москву протягом більше одного року», - сказав Сайдік за підсумками засідання контактної групи.

На останніх переговорах у Мінську учасники робочої підгрупи з політичних питань обговорювали питання фінансування виборчої кампанії при проведенні можливих місцевих виборів в тимчасово окупованих районах Донбасу. Як відомо, учасники політичної групи також обговорювали  питання амністії.