вівторок, вересня 13

Московія запланувала розпочати збройну агресію щодо України 22 вересня 2016 року

Терміново!!!
За інформацією інсайдера.
22 вересня 2016 року, Московія запланувала розпочати  збройну агресію щодо України. Кодова назва операції - «Цитадель».
Наступ планують розпочати одночасно з боку Луганської та Донецької  областей, з Криму - в бік Херсона, Миколаєва, та Запоріжжя, а також  в напрямку Чернігова та Сум. Сообщает http://ridivira.com/

Можлива одночасна агресія з боку моря, в напрямках Одеси та Маріуполя. В даний час йде мобілізація всіх антиукраїнських структур і агентури: культурних російських центрів, агентів впливу у правоохоронних органах та владі , церков і монастирів московського патріархату, де зосереджена зброя і агітаційні матеріали. Приводом до початку військових дій має стати потужна провокація, з масовою загибеллю людей. Ключові удари мають бути нанесені по  гідростанціях, залізничних вузлах , оборонних підприємствах і великих містах. Завершити операцію планується до 1 січня 2017 року. Планується також  до кінця вересня ліквідація або відсторонення  президента Білорусії Олександра Лукашенка та тестові бомбардування Польші, Литви, Латвії, Естонії, можливо Фінляндії. Дано дозвіл на використання тактичної, а в крайніх випадках і стратегічної ядерної зброї.

Далі-рекомендації:

Негайно скликати РНБО і оголосити військовий стан.
Перевести оборонні підприємств на цілодобовий режим роботи.
Мобілізація військового резерву.
Залучення цивільного населення до будівництва оборонних споруд.
Заборона і локалізація всіх центрів московського патріархату.
Контроль всіх засобів масової інформації, незалежно від їх форм власності.
Скликання Ради Безпеки ООН і ОБСЄ з вимогою негайного постачання новітньої зброї Україні.
Поки влада озброюватиме українців, запасаймось бензином і навиками виготовлення коктейлів Молотова, а також зброєю та боєприпасами.
Вимога до влади НЕГАЙНО звільнити з під варти всіх Патріотів, і їхні місця заповнити сепаратистами.
Всіх ворогів України, навіть на побутовому рівні, взяти на облік і локалізувати. Нас не залякати і не перемогти! Слава Україні! Слава Нації!