середу, вересня 14

РОСІЙСЬКІ НАЙМАНЦІ ЗДІЙСНИЛИ ОДИН З НАЙПОТУЖНІШИХ ОБСТРІЛІВ АВДІЇВКИ ЗА ОСТАННІ 2,5 РОКИ

Минулої ночі терористи здійснили один з найпотужніших за два з половиною роки конфлікту на Сході артилерійських обстрілів Авдіївки. Вперше від початку оголошеного перемир'я, що мало розпочатися 1 вересня, терористи застосували проти українських бійців важку артилерію калібром 152-мм.
Про це повідомляє власний кореспондент "5 каналу" Дмитро Мороз з місця подій. Сообщает http://www.5.ua/

Як зазначається, цієї ночі окупанти потужно обстрілювали як Стару Авдіївку, так і промзону, зокрема відкрили вогонь по шахті Бутівка. "Те, що я сьогодні бачив, я навіть не міг повірити, що це не кіно, не якийсь американський бойовик, а що це все відбувається у реальному вимірі", - описує свої враження репортер.

Як повідомляється, ранком 14 вересня Авдіївкою курсували карети "швидкої допомоги". Вони рухалися з промзони. Вже з'явилася інформація про поранених, проте їхню кількість у штабі поки не уточнили. Крім того, як стало відомо, одного військового забрали до лікарні через надмірне стресове навантаження.

За словами військових, такі обстріли місцеві мешканці спостерігають ледь не щодня. Крім того, журналісти "5 каналу" зафіксували обстріли населених пунктів, зокрема Красногорівки та її околиць. Наразі спільно з СММ СЦКК ми з'ясовуємо подробиці інциденту та перевіряємо інформацію про ймовірних постраждалих.