пʼятницю, вересня 2

Офіційно: Віталію Козловському заборонили виїзд з України на 83 роки (фото)

Віталію Козловському заборонили виїжджати з України


Державна виконавча служба при Мін’юсті заборонила співаку Віталію Козловському виїзд за кордон до 1 січня 2099 року. Повідомляє http://www.rezonans.pp.ua/

Цей захід обрано у зв’язку з порушенням Козловським авторських прав і постійним невиконанням судових рішень на користь УМВГ – Української музичної видавничої групи, повідомляєКорупція.Стар



Скандальна історія судових розглядів триває вже досить давно. Після того, як співак розірвав стосунки зі своїм попереднім продюсером Ігорем Кондратюком, останній заборонив йому виконувати пісні з репертуару, створеним за час їхньої співпраці. Однак, за заявою Кондратюка, Козловський неодноразово порушував права правовласника репертуару – УМВГ, якій Кондратюк передав права на управління всім репертуаром співака.



Відзначимо, що скандальна історія судових розглядів триває вже досить давно, УМВГ виграла 4 суди про неправомірне виконання Козловським пісень на концертах, і в цілому за ці порушення суди присудили Козловському виплатити на користь УМВГ суму понад 500 000 гривень.

І хоча Віталій і буде боротися за відміну такої заборони, все ж планувати “закордонні” гастролі в найближчий час він не зможе.

Джерело