пʼятницю, вересня 2

Ахіллесова п’ята Кремля: Путін зізнався, що є найвразливішою для Росії точкою

Росія досі не може подолати проблему домінування нафтогазового сектора і залежить від цих доходів.
Про це президент РФ Володимир Путін заявив в інтерв’ю агентству Bloomberg, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Кремля. Повідомляє http://www.rezonans.pp.ua/

“Ми віримо в фундаментальні основи європейської економіки. Ми бачимо, що західноєвропейські лідери в основному (точаться суперечки, звичайно, все це зрозуміло, ми це прекрасно теж бачимо і спостерігаємо, аналізуємо), але все-таки дотримуються, я вважаю (не можу сказати, правильних, неправильних, – це завжди з якого боку подивитися), дуже прагматичних підходів до вирішення економічних проблем”, – заявив він.

Путін підкреслив, що європейці не зловживають фінансовими інструментами і фінансовим накачуванням, а прагнуть насамперед до структурних змін.

“Це, власне кажучи, не менш гостро стоїть і в нашій економіці, а можливо, навіть більш гостро, маючи на увазі проблему, яку ми досі не можемо подолати, а саме, домінування нафтогазового сектора в Російській Федерації і як результат – залежність від цих нафтогазових доходів”, – заявив російський президент.

Джерело