вівторок, вересня 6

8 причин зайнятися любов’ю прямо зараз

Чи варто вдаватися до пристрасті кожен день? Як стверджують гінекологи, сексом можна займатися навіть кілька разів на добу!



Секс допомагає розслабитися, зняти стрес, відволіктися від проблем і навіть поправити здоров’я. Сообщает http://www.akcent.info/

Чи варто вдаватися до пристрасті кожного дня? Що зміниться в твоєму житті, якщо ви з партнером почнете займатися сексом щодня? – передає Корупція.Спорт

1. Підвищиться стресостійкість

Інтимна близькість знижує артеріальний тиск і емоційне навантаження на нервову систему. Ми відчуваємо приплив сил, самооцінка зростає, поліпшується настрій. А ще секс – це відмінне заспокійливе. Вивільняючи енергію, ми відчуваємо умиротворення. Нам більше не хочеться лаятися і сваритися. В організмі активно виробляється кортизол і естрон – гормони, які відповідають за когнітивні (творчі) функції.
strast


2. Імунітет поміцнішає

Регулярний секс захищає від застуди та інфекцій. Справа в підвищеному виробленні антитіл (імуноглобулінів). У твоїх силах зробити так, щоб в цьому році ангіна і грип пройшли мимо!

3. Покращиться фізична форма

Не секрет, що секс допомагає схуднути. Під час статевого акту ми спалюємо близько 200 ккал за 30 хвилин. Цього не достатньо? Не забувай про скорочення м’язів під час оргазму – ще 100-150 ккал. Відмінна альтернатива ранковій пробіжці.

4. Проблеми серця не потурбують

Заняття сексом не менше двох разів на тиждень знижують ризик серцевих нападів на 50%. Лікарі запевняють, що неправильно асоціювати активні любовні ігри з ймовірністю підвищення мозкового кровообігу. Це міф.

5. Ви з партнером зблизитеся

Мова, звичайно, не тільки про тактильний контакті. Під час сексу в організмі зростає рівень окситоцину – гормону задоволення. Ми відчуваємо себе щасливішим, що допомагає побудувати довірливі стосунки з чоловіком і за межами ліжка. Частий секс зробить вас ближчими один до одного і позитивно позначиться на ваших стосунках в цілому.


6. Ослабне біль

Ще одна важлива функція окситоцину і ендорфінів – робити будь-які неприємні відчуття слабкішими. Це стосується і симптомів ПМС, і зубного болю.

7. Чоловік буде захищений від раку простати

Американські вчені одностайні в думці: чим більшу кількість еякуляцій чоловік переживає протягом місяця, тим нижчий ризик розвитку карциноми. Якщо займатися сексом щодня, ймовірність постраждати від недуги падає на 33%.

8. Інтимні м’язи стануть міцнішими

Тренування м’язів тазового дна не тільки позитивно впливає на здоров’я жінки, але і значно посилює бажання. На додаток до цього, якщо під час статевої близькості концентруватися на роботі заданих м’язів, ти зможеш доставити партнеру набагато більше задоволення.