вівторок, вересня 6

На запису чутні крики переляканих туземців: Маневри величезного НЛО в північно-східній Малайзії розбурхали весь світ

Величезне НЛО пролетіло над селом на північному сході Малайзії в області Kuala Krai, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости та Daily Mail.

 На відео можна почути крики місцевих жителів, шокованих побаченим, в той час як величезний диск з круглим яскраво сяючим «оком» в середині пролітає низько над деревами, ледь не зачіпаючи верхівки пальм.

Однак після першого заходу НЛО і не думав ретируватися. Розвернувшись, змінює кут нахилу і повертається на те саме місце, звідки почалася зйомка. Літальний апарат прослизнув дуже близько над землею, прямо над головою автора відео.

Як пише сайт express.co.uk, місцевий блогер вважає, що зображення дивно правдоподібне і виглядає дуже реальним. “Це без сумніву НЛО, а не пасажирський або військовий літак”. Тим часом місцева поліція вже випустила спростування, називаючи відео вигадкою і сміттям.

– Це відео було поширено декількома людьми як вірусне і ми не знаємо хто це зробив, – розповів головний суперінтендант Абдулла Ронінг.

Спочатку повідомлялося, що відео поширило національне малайзійське інформаційне агентство BERNAMA, але це виявилося помилкою. За однією з версій запис просто жарт, приурочена до Дня незалежності Малайзії, що відзначається 31 серпня.