понеділок, вересня 5

Лещенко: У «Інтера» є вбивчий компромат на усю верхівку Народного Фронту

Саме цей канал разом з олігархом Дмитром Фірташем зробили з Арсенія Яценюка політика загальноукраїнського масштабу.
Народний Фронт хоче домогтися закриття телеканалу «Інтер» через те, що у власників цього медіа є серйозний компромат на верхівку фронтовиків. Становлення Арсенія Яценюка, як політика топ рівня проходило якраз через регулярні виступи на «Інтері». На думку народного депутата Сергія Лещенка, олігарх Дмитро Фірташ відіграв чималу роль в успіху екс-прем'єр-міністра, інформують "Українські реалії". Сообщает http://ukrreal.info/

"Це незручна правда, яку неприємно згадувати нинішнім головним ідеологам боротьби з "Інтером". Переконаний, власники телеканалу є носіями вбивчого компромату на верхівку Народного фронту", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Лещенко.

В той період імідж Яценюка формували російські політтехнологи Куликов та Сергейцев, зазначає нардеп. Також він згадує про роботу на каналі Володимира Грановського, ім'я якого фігурує у амбарній книзі Партії регіонів.

"Тоді на Яценюка працювали російські політтехнологи Куликов та Сергейцев, які вигадали ідеологію про "три сорти українців". За десять років цей міф ліг в основу агресії на сході та в Криму. Тоді ж на Інтері працював "батько" Куликова та Сергейцева Володимир Грановський. Той, який фігурує в амбарній книзі Партії регіонів поряд з сумами в мільйони доларів", - додав Лещенко.