пʼятницю, вересня 9

“Вы все врете”: Черновецький подав до суду на телеканал Коломойського

Екс-мер Києва Леонід Черновецький подав до суду на телеканал “1 + 1”, що належить олігарху Ігорю Коломойському позов про захист честі, гідності та ділової репутації.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. Повідомляє http://zvistka24.in.ua/


“Я виконав свою обіцянку, і подав позов на телеканал олігарха Коломойського “1 + 1”. Повна безпринципність, якщо не сказати злочинність, і нічого спільного з журналістикою! Я вже виграв один суд у “контори Коломойського” кілька років тому і змусив їх спростувати мерзенну брехню в рамках кримінальної справи. Тоді вони, ще при владі Януковича, заявили на всю країну, що я вкрав у своєї прибиральниці $300 млн. США”, – написав він.

За його словами, позов поданий до Подільського районного суду Києва. Черновецький просить стягнути з телеканалу “1 + 1” і екс-народного депутата Кирила Куликова, якого називає “провокатором”, моральну шкоду в розмірі 1 млн. грн.,

“Хоча днями ми постараємося збільшити цю суму до мільйона доларів США! За брехню – треба платити. Всі отримані від шахраїв гроші, я витрачу на благодійність в Києві і Грузії”, – підкреслив колишній мер столиці.