пʼятницю, вересня 9

СРОЧНО: В Киеве начинается новый Майдан

Після акції Цивільного Корпусу «Азов» під стінами Київміськбуду керівництво компанії заявило, що припиняє будь-які роботи на всіх забудовах, поки напади на «чесних підприємців» і будівельників не припиняться.
Цікаво, відколи це «беззахисні будівельники» стріляють дрібнокаліберною зброєю і зводять і захоплюють територію, котра знаходиться у власності громади Святошина та власне мешканців будинку, чию прибудинкову територію почали рейдерити так звані «будівельники». Повідомляє http://zvistka24.in.ua/

Керівництво компанії вочевидь тримає мешканців цілого району за ідіотів, якщо розказує про легальність забудови, дискусії про яку не припиняються вже кілька років. Схоже на те, що Київміськбуд хоче використати припинення забудов, як метод тиску громадських активістів і таким чином змусити відступитися.

Після вчорашньої перемоги над тітушками, керівництво компанії хоче вивести на страйк і простих будівельників, найімовірніше погрожуючи останнім невиплатами зарплат або звільненням, аби таким чином зняти з себе підозри у підробці документів та незаконності самої забудови у Святошинському районі.+

Якщо ж ряджені у будівельників тітушки бояться повертатися на Святошино і ховаються за спинами силовиків, то це означає, що ми на правильному шляху.