суботу, вересня 3

Зірка серіалу “Не родись вродливою” Неллі Уварова йде в декрет (ФОТО)

Актриса Неллі Уварова, яка прославилася завдяки серіалу «Не родись красивою», чекає дитину.
Сообщает http://www.rezonans.pp.ua/
У даний момент артистка перебуває на шостому місяці вагітності і зовсім скоро піде в декретну відпустку, передає Корупція.Стар 







Незважаючи на свій щільний графік у театрі РАМТ і на роботу в кіно, актриса Неллі Уварова вирішила відійти від роботи, щоб народити другу дитину. Нещодавно на збір трупи артистка прийшла у вільному сукню, однак навіть у такому вбранні Неллі не змогла приховати свого становища. Оточуючі помітили кругленький живіт зірки, і деякі колеги вже встигли привітати її з майбутнім поповненням.



Відомо, що ім’я Неллі Уварової вже немає в осінньому репертуарі театру, а це говорить тільки про те, що незабаром вона піде в декрет.

Нагадаємо, що Неллі Уварова одружена з актором Олександром Гришиним. Пара офіційно зареєструвала свій шлюб 5 років тому, і, через деякий час артистка народила від чоловіка дочку. У дівчинки є всі шанси піти по стопах батьків, адже вона вже є ученицею школи мистецтв при Третьяковській галереї. До речі, в даний час зіркова сім’я не озвучує пів на другу дитину.