понеділок, вересня 5

Неприпустимо: Порошенко натякнув, що “Інтер” фінансується Кремлем

Президент України Петро Порошенко наголосив на неприпустимості сценарію дестабілізації ситуації в Україні за допомогою засобів масової інформації, що фінансуються з Росії.
Сообщает http://www.uanews24.info
Повідомляє http://perelaznews.blogspot.com/




Таку заяву глава держави зробив під час наради з керівниками силових відомств щодо питання підпалу офісу телеканалу “Інтер”, передає прес-служба президента.

“Неприпустимо, щоб хтось вривався (в будівлі), підпалював – я впевнений у тому, що це не має жодного стосунку до патріотів. Сьогодні це не менше, а то й більше шкодить Україні, ніж будь-які контакти з провокаторами”, – сказав Порошенко

Також президент наголосив, що силові відомства не повинні допустити ескалації насильства, а дії того чи іншого засобу масової інформації повинні оцінюватися в рамках закону.

“Окрім цього, абсолютно неприпустима реалізація сценарію держави-агресора, коли через фінансування з Російської Федерації окремі засоби масової інформації намагаються дестабілізувати внутрішньополітичну ситуацію в Україні. Але реагування на це має бути виключно в рамках закону”, – заявив він, додавши, що для цього Верховна Рада, за ініціативою Ради національної безпеки й оборони, повинна забезпечити це на законодавчому рівні.