неділю, вересня 4

На закритій зустрічі у Китаї Путін познущався з Ердогана (ВІДЕО)


У Китаї російський президент Володимир Путін та турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган  провели закриту зустріч, на якій обговорили питання співробітництва країн.
Не обійшлось без казусів: Путін підколов Ердогана, бо той приїхав у Китай із главою спецслужб Туреччини. 


Новину передає «Преса України».

Ердоган зустрівся з Путіним під час саміту G20 в Китаї. Під час «тісних перегорів» Путін підколов Ердогана зазначивши при цьому, що Росія дуже хоче відновити співпрацю із Туреччиною «на всіх напрямках».

«Якщо глава розвідслужби є, тоді нам нема про що говорити, він вам вже, напевно, все доповів», — сказав Путін в ході бесіди з Ердоганом.



Варто зазначити, що 9 серпня поточного року відбулась знакова зустріч Ердогана та Путіна у Росії. Президент Туреччини після тієї зустрічі зазначив, що відносини країн вийшли на новий рівень.

«Тут (в Китаї – ред.), нам випаде можливість продовжити обговорення тем, розпочатих під час зустрічі у Санкт-Петербурзі, а також провести переговори з безлічі дуже важливих, звернених у майбутнє політичних, економічних та регіональних питань. Буде можливість розглянути питання та енергетичної тематики, тому що є деякий розвиток в цій галузі», - заявив перед закритою зустріччю Ердоган.



Поки результати зустрічі офіційно не коментувала жодна із сторін.