пʼятницю, вересня 16

За транш будемо розплачуватися підвищенням пенсійного віку і закриттям сільських шкіл, - Іван Крулько (відео)

Нардеп від "Батьківщини" Іван Крулько переконаний, що влада повинна перестати надіятися на закордонні позики, а думати над тим, як запустити власну економіку.



Підвищення пенсійного віку, жорсткіші вимоги до виходу на пенсію і закриття шкіл – це має виконати Україна взамін кредитам. Так сказав народний депутат від Батьківщини Іван Крулько, повідомляють "Українські реалії" з посиланням на Патріоти України.

Офіційному Києву доведеться піти на радикальні реформи. Побороти корупцію, покращити судову систему, почистити банківську сферу від недобросовісних гравців. А головне – скоротити бюджетні видатки – аби жити за реальними можливостями.

Крулько стверджує, що МВФ вимагає від України збільшити пенсійний вік та закрити невеликі сільські школи, перевівши дітей у більші.

– Передбачено підвищення пенсійного віку, жорсткіші відрахування з доходів громадян в пенсійний фонд і більш жорсткі вимоги до виходу на пенсію взагалі і отримання, хоча б, мінімальної пенсії, – каже депутат від Батьківщини Іван Крулько.

Чимало економістів закликають владу не сподіватися лише на закордонні позики, а думати, як запустити власну економіку та підтримати національного виробника.

Саме від співпраці з МВФ залежать і інша фінансова підтримка Заходу. Уже найближчим часом ми можемо отримати 1 мільярд доларів позики від Америки та ще 600 мільйонів євро від Європи.