вівторок, вересня 20

У зоні АТО почався найнебезпечніший час…

Попри заяву ООН щодо можливого серйозного загострення конфлікту на Донбасі, настрої серед наших бійців досить спокійні. 

Всі чекають шостої хвилі демобілізації і водночас розуміють, що необхідна мобілізація, позаяк особового складу в бойових та частинах забезпечення – недостатньо. Сообщает http://proua.com.ua/

Та загроза ескалації конфлікту, звісно, що є. Більше того, найближчий місяць є найбільш небезпечним. Уже потім про загострення на полі бою говорити буде складно через погодні умови (через дощі і розмоклі поля противнику буде важко рухатись технікою, певні проблеми будуть і для артилерії). Зараз на кордоні з Україною зібрана безпрецедентна кількість російських військових в рамках їх військового навчання «Кавказ-2016». Росіяни декларували абсолютно іншу, набагато меншу кількість бійців. Втім наша розвідка повідомила про кількість військовослужбовців РФ, яка в рази більша, ніж та, яку вони задекларували на міжнародному рівні… Це насторожує.

 Для приготовления целебной мази Слід звернути увагу і на загострення конфлікту, яке нині спостерігається у Сирії. Сьогодні (20 серпня.-Ред.) Росія вийшла з «режиму тиші» і почала наносити авіаудари. Напруження зберігається на міжнародному рівні: зокрема між США та Росією. Окрім того багато країн світу оприлюднили заяви щодо невизнання виборів до російської Держдуми. Відтак, Російська Федерація може піти на загострення конфлікту в Україні для того, щоб змусити європейських лідерів вступити у якусь нову стадію переговорів.