пʼятницю, вересня 23

Порошенко розказав правду про компанію Рошен: і чому він не може її продати

Колишній керівник Адміністрації президента України Борис Ложкін розповідає, що простіше для Петра Порошенка подарувати свою компанію "Рошен", аніж продавати її, оскільки друге – надзвичайно складний процес. 
Про це він заявив журналістам. Сообщает http://market.korupciya.com/

"Просто подарувати свою компанію він би міг. Це не займає багато часу. Але продати "Рошен" навіть по заниженій ціні – це складана задача. Я переконаний, що Порошенко з задоволенням продав би свою компанію. І мені здається, що все таки так і буде. 

Оскільки процес дарування не несе за собою ніякої фінансової переваги, а якщо дарувати своїм родичам, то ви знаєте як це називається. Наразі ціна за "Рошен" знаходиться на досить низькому рівні, тому до неї мають приглядатися потенційні майбутні власники", – розповів Ложкін. 

Як відомо, наразі управлінням кондитерською компанією Порошенка займається компанія «Rotshild», яка перед цим виконувала для "Рошену" пошук клієнтів. Президент України, як він про це сам говорив, зробив це для того, аби його ім’я більше не звучало серед акціонерів корпорації "Roshen". За оцінкою експертів, "Рошен" займає 15 місце в світі серед кондитерських компаній.