понеділок, вересня 26

“Кто ты, Володя?”: Мережу підірвало відеозвернення далекобійника зі США до Парасюка (Відео)

У відео український емігрант Павло спробував сформулювати своє ставлення до нардепа і задав йому конкретні запитання.



Відомий далекобійник зі США Павло, українець за національністю і громадянством, широко відомий своїми піснями на підтримку нашої країни і антипутінського змісту, записав відеозвернення до нардепа Володимира Парасюка. Сообщает http://www.akcent.info/

Ролик доступний для перегляду на Facebook, передають Патріоти України.

Воно не коротке – на 32 хвилини, але в ньому Павло спробував сформулювати своє ставлення до нардепа і задав йому конкретні питання. Головне з них “Хто ти, Володя?”. Чоловік цікавиться, ким був Парасюк до Майдану, бо в Інтернеті він знайшов лише скупі відомості про те, що він працював на весіллях відеооператором. Чи правда, що коли Парасюк на Майдані “проганяв” Януковича, той уже втік і це вже знали керівників протестних рухів?

Також Павло цікавиться, як це Парасюк пробув в російському полоні і досвідчені контррозвідники, ФСБшники його не вирахували і взагалі відпустили (на відміну від того ж простого роботяги Жемчугова). І тут же говорить, що багато хто вважає – Парасюк завербований і працює на Кремль, а тому просить Володимира детально розповісти народу про своє перебування в полоні і про те, як з нього вибрався.

Також Павло розкритикував поведінку Парасюка в плані бійок. Мовляв, у тебе, Володю, недоторканність, а у мільйонів українців, яким ти подаєш приклад вирішення конфліктів бійками, її немає. Невже, задається далекобійник питанням, ти хочеш, щоб на вулицях українських міст почалося те, про що так мріє Путін – громадянська війна?

“А що ти зробив для України за два роки як депутат? І невже не розумієш, що твої витівки російська пропаганда підносить в США та інших країнах під соусом “дивіться, кому ви допомагаєте?”

А чому ти всім неугодним погрожуєш відправкою в зону АТО? Це що, покарання? Адже це, Володя,почесний обов’язок – захищати Батьківщину, і сепаратюг туди відправляти сенсу немає …” – каже Павло.

Завершує своє звернення далекобійник до нардепа з надією на відповідь.