четвер, вересня 1

ПЕРЕМИРИЕ С КРЕМЛЕМ НЕНАДОЛГО!

На переконання блогера Кирила Сазонова, саме по собі перемир’я і відсутність обстрілів для Москви ніякої цінності не має.
Росія розглядає припинення вогню виключно, як свій внесок в рішення конфлікту і вимагає від України заплатити свою велику ціну. Повідомляє http://perelaznews.blogspot.com/ Старий ультиматум, завдання якого поховати Україну.Сообщает http://newsonline24.com.ua





В обмін на припинення вогню Путін бажає, щоб Україна амністувала всіх бойовиків, залишивши їм зброю і перевівши в статус «народної міліції Донбасу». «Ми повинні дати бойовикам провести вибори під дулом автоматів і узаконити кремлівських маріонеток в якості легітимної влади. 

Ми повинні дати право, відповідно до закону про особливий статус, жителям двох областей керувати за допомогою права вето всією зовнішньою політикою України. Тобто обмежити права інших українців. Так, ще ми зобов’язані їх годувати за захищеною статтею бюджету. Тоді вони не будуть стріляти», – прокоментував Сазонов.

За його словами, якщо бути точним в формулюваннях, то це не договір, це шантаж. І чи потрібен Україні Донбас на таких умовах – питання риторичне. Тому що ми не знаємо, хто завтра за допомогою автоматів захоче своєму регіону особливий статус і гарантовану данину з інших. Але буде черга – і Москва, природно, всім допоможе. Так що ніяких перспектив у розмови в такому форматі немає. І перемир’я – ненадовго, резюмував блогер.