суботу, вересня 17

​”Дрібний інцидент, який не вимагає взагалі коментування”, – слова Гройсмана стосовно атаки на посольство РФ викликали істерику в Росії (відео)


Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відреагував на напад на одну з будівель російського посольства в Україні, який відбувся 17 вересня.
Патріоти України нагадують, що апарат російського посольства з працівниками перебрався у нове помешкання на Подолі, стара будівля біля Солом’янської площі нині виконує другорядні функції. Сообщает http://zvistka24.in.ua/


.”Це хуліганство, воно неприйнятне тому, що столиця України — Київ — повинна бути зовсім іншим прикладом культури. Тому я вважаю, що це такий дрібний інцидент, який не вимагає взагалі коментування”, — сказав український прем’єр.

Дані слова Гройсмана викликали гнівну реакцію в російських користувачів мережі.

“А як розцінять бандерлоги таке дрібне хуліганство, як спорожнення 5 асенізаторських машин на територію їх посольства?”, “такий дрібний інцидент, який не потребує взагалі коментування – САМ ТИ дрібний інцидент, який не потребує взагалі коментування”, – пишуть росіяни в коментарях на прокремлівському сайті “РИА Новости”.