понеділок, березня 16

В результаті ДТП під Брянськом число загиблих зросло до 15


Чотири пасажири з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані. 
 У результаті великого ДТП з мікроавтобусом у Брянській обл. РФ загинули 15 осіб, чотири людини вижили. Про це повідомляється з посиланням на начальника прес-служби обласного УМВС РФ Сергія Корольова.
 За його словами, всього в мікроавтобусі Mercedes-Benz Sprinter їхали 19 осіб, у тому числі один водій. "У результаті аварії на місці події загинули 14 пасажирів автобуса і водій. Чотири пасажири з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані", - сказав Корольов.
 Він додав, що також постраждав водій вантажного автомобіля Renault, з яким зіткнувся мікроавтобус. Медична допомога водієві вантажівки була надана на місці, госпіталізація не знадобилася. Як повідомляють джерела в правоохоронних органах Брянської області, всі загиблі і вижили пасажири мікроавтобуса, а також водій - громадяни Узбекистану. Наголошується, що всі, що їхали в мікроавтобусі поверталися з прикордонного пункту пропуску на кордоні з Україною, де продовжували своє перебування в РФ.
 Уточнюється, що зіткнення мікроавтобуса і вантажного автомобіля сталася 15 березня близько 23:00 мск (22:00 за Києвом) на трасі "Брянськ - Новозибков" в районі селища Першотравневе. Мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. На місці ДТП продовжують роботу співробітники всіх екстрених служб.


 Джерело: https://ukr.media/