неділю, березня 29

Через погану погоду 176 населених пунктів залишились без світла


Внаслідок несприятливих погодніх умов в ніч із 28 на 29 березня сталося знеструмлення 176 населених пунктів у шести областях України. 
Наразі, до відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.
 Про це повідомив в.о. голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк. Новину передає «Преса України». Як повідомив З.Шкіряк, сьогодні, в ніч з 28 на 29 березня внаслідок несприятливих погодних умов (шквалисті пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 176 населених пунктів у шести областях, а саме: Донецька – 55, Херсонська – 46, Полтавська – 36, Дніпропетровська – 31, Запорізька – 5 та Кіровоградська – 3.
 Наразі, для відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго. З.Шкіряк зауважив, що органи та підрозділи цивільного захисту працюють в штатному режимі та готові у разі звернень обленерго надати допомогу у доставці енергетиків у важкодоступні райони, а також у відновленні життєзабезпечення населення.
 Нагадаємо, затримання голови ДСНС Сергія Бочковського стало несподіванкою для радника міністра внутрішніх справ, а тепер в.о. голови Державної служби з надзвичайний ситуацій Зоряна Шкіряка. Крім цього, не знав З.Шкіряк і про своє призначення.



 Джерело: http://uapress.info/uk/