неділю, березня 29

За корупцію заарештували 2-х генералів української армії – Парубій



Перший заступник голови Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що впродовж року було заарештовано 2-х генералів української армії.
Підкреслюється, що вони організували корупційні схеми щодо збуту сухпайків.
 Про це Андрій Парубій зазначив в ефірі одного із українських телеканалів. Новину своїм читачам передає «Преса України». Крім того, Парубій наголосив, що боротьба з корупцією не завжди ведеться публічно.
 «Протягом цього року багатьох корупціонерів було заарештовано. Можливо від того, що воно не було зроблено так публічно, воно не було донесене до суспільства», – зауважив перший заступник голови ВРУ. Зокрема, він розповів, що коли американці передали сухпайки для української армії, то вже через кілька тижнів вони з'явилися в Інтернеті на продаж. Однак декілька генералів були арештовані та засуджені за корупційні дії. Раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко прагне, щоб у великих корупціонерів не було можливості звільнятися під заставу.
 Нагадаємо, Андрій Парубій також заявив, що Росія зосередила поблизу українського кордону більше 60 тисяч солдат своїх збройних сил. Тому існує висока можливість повномасштабного наступу.



 Джерело: http://uapress.info/uk/