неділю, березня 29

На Донбасс прибуло 600 найманців-бурятів та 200 казаків – Федичев


В лави бойовиків вливаються нові сили.

Цього разу це 600 найманців бурятської зовнішності та 200 казаків зі стрілецьким озброєнням. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА, новину передає «Преса України».
 Про поповнення збройних сил сепаратистів так званих ЛНР та ДНР повідомив на доповіді в Донецькій ОДА заступник командуючого АТО полковник Валентин Федичев.
  «Ми спостерігаємо, як козачків так званого «Великого війська Донського» поступово заганяють в «стійло» 1 і 2 АК «ДНР» і «ЛНР». Служите, козачки, інтересам російських генералів і забудьте про свою мрію, про вільну козацьку республіку від Дону до Волгограда. Ви стали звичайним «гарматним м'ясом». Або теж за гроші воюєте, як звичайні шакали-найманці?
 Це відноситься і до двохсот «козакам», які 25-26 березня прибутку а м.Горлівка тільки зі стрілецькою зброєю. Ваша козача доля російських кураторів на українському Донбасі хвилює не більше, ніж доля 600 російських найманців бурятської зовнішності, які 26 березня прибули в залізничному ешелоні на станцію Іловайськ», - повідомив Федичев.
 Полковник закликав населення Донеччини та Луганщини, а також російських журналістів, не вірити казкам, які розповідають про активність та жорстокість української армії лідери так званих ДНР та ЛНР Захарченко та Басурина. Натомість піддати сумніву цілі найманців-кадирівців та інших добровольців-помічників бойовиків, які приїхали не з благодійною метою допомогти «народу Новоросії», а заради наживи.
 Нагадаємо, російсько-терористичні війська таємно перекинули до окупованого Донецька 400 бойовиків, які мають доукомплектувати бандформування «Оплот», «Восток» і «Спарта». 



Джерело: http://uapress.info/uk/