неділю, березня 29

Петро Симоненко дивує третій раз за день


Московський візит Петра Симоненка дав цілу низку інформаційних приводів.

Спочатку нагадаємо про те що вже повідомлялося. Симоненко отримав нагороду в Москві. Далі стало відомо про заклик Петра Миколайовича бити фашистів, зрозуміло де, а також кого мав на увазі.
 І нарешті ось це. Петро Симоненко закликав російських комуністів пройтися маршем по Хрещатику. Про це Патріоти України дізналися з публікацій російських ЗМІ.
 Лідер Компартії України Петро Симоненко хоче об’єднати зусилля російських і українських комуністів і 1 травня провести спільну акцію у Києві. “Пропоную об’єднати зусилля і провести заходи 1 травня у нас в Києві”, – сказав Симоненко на пленумі ЦК КПРФ у суботу. Голова КПУ вважає, що “настав час об’єднаними силами наших партій ініціювати масштабні спільні акції, які надали б нове дихання світовому комруху”.
 Чи то є свідома провокація привести в Київ тих хто самим активним образом підтримував анексію Криму, та вторгнення на Донбас? Чи полум’яного комуніста «занесло на повороті»? Як би там не було масштабної провокації у Києві треба уникнути. Адже побиття російських комуністів може стати тим жаданим приводом для Путіна, щоб черговий раз порушити перемир’я.




 Джерело: http://patrioty.org.ua/